23. tammikuuta 2009

Laminoidut sivut leimojen säilytykseen


Kirjoittelinkin jo aikaisemmin Pammun kivasta ideasta säilyttää EZ-Mountattuja leimasimia. Maijun sivuilta löytyi hyvät ohjeet kuvien kera tähän. Nyt olen sitten saanut tehtyä muutamia sivuja valmiiksi ja täytyy kyllä sanoa että mielettömän hyvä säilytysratkaisu... ei suojapapereiden kanssa leikkimistä ja selkeästi saa leimasimet esille. Ja varmasti tulee enemmän käytettyä eri leimasimia, sen kuin selailee mappia läpi =) Varsinkin Magnolian pikkutilpehööri leimasimet on tuottanut päänvaivaa mutta nyt niidenkin säilytysongelma on ratkaistu. Nämä sivut olisi kyllä näyttäneet huomattavasti paremmilta jos olisin väritellyt kuvat.... mutta malttamaton kun olen niin saivat jäädä nyt ihan näin naturel =DD Ajattelin vielä ommella pellavasta päälliset kansioille ja tehdä etiketit kankaasta ja leimailemalla niihin sitten kyseisen "firman " nimen ja jonkin kuvan.


I earlier had found a good idea to storage EZ-Mount stamps from Pammu`s page. And also Maiju had good pictures how to make these. First I stamped pictures to paper and then just laminated papers. Stamps stays good in place and I think that this is for me the best way to storage my EZ-Mount stamps.

5 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä tuo suunnitelmasi. Hankin juuri lisää kansioita jenkeistä, kun edellisellä kertaa tuli tilattu 6 x enemmän taskuja kansioihin, mitä olin ajatellut. Toisinaan olisi hyvä lukea tarkemmin mitä on tilaamassa :) Niihin kansioihin vaan sopisi erittäin hyvin tämä säilytystapa. Suunnittelun asteella on homma, mutta tuntuu ettei mitenkään saa itsestään nyt irti...

tuulis kirjoitti...

Tuo kyllä näyttää hyvälle.
Oletko kokeillut, että pysyykö akryylileimasimet miten tuossa laminoiduissa kiinni?

Minä nimittäin ostin fiskarssin aakkoset ja ne on kamalat laittaa siihen pikkuseen muoviläpykkään takaisin.

Susanne kirjoitti...

Tuulis: Tuolla Maijun blogissa olikin keskustelua siitä, voiko akryylileimasimia laittaa laminointikalvolle. Ne kyllä pysyvät siinä, mutta niissä saattaa olla joitain kemikaaleja, että voivat jäsmähtää kiinni. Mutta itse teippasin kaksipuoleisella teipillä akryylileimasimien mukana tulleen kalvon kiinni laminoituun sivuun. Siten sain nekin järjestykseen ja ei tarvi miettiä että menevät pilalle, kun eivät suorassa kosketuksessa laminoituun pintaan. ( Korjatkaa jos olen väärässä =) )

Loreal Blondi kirjoitti...

Hyvä idea noille akryylileimasimille, kiitos! Aina saa taistella niitä ensin pussista ja sitten kalvoista irti ja ovat vielä usein häveyksissä muiden alla...
Jos saisi itsestään niin paljon irti, että ihan tuumasta toimeen!

tuulis kirjoitti...

aa, olen kyllä Maijun blogia lukenut, mutta tuo kohta on jääny lukematta.

Pitääpä miettiä, josko minäkin saisin tuolla lailla laitettua kansioon sekä magnoliat että ne akryylileimasit.

kiitos tiedosta. :D