27. tammikuuta 2009

Odotettua postia =)

Tänään saapui vihdoinkin odotettu paketti... Tone Finnangerin Tildas Landsted =) Toinen toistaan ihanampia ompelutöitä on kirja pullollaan. Tässä muutama kuva kirjasta..Today I got so lovely and waited post.. Tone Finnanger`s new book Tildas Landsted =) There is so many lovely sewing projects in this book. Here is few pictures from the book..4 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Tällaisten kuvakirjojen esittely pitäis lailla kieltää täällä blogimaailmassa:)Ei muuten, mutta kun vielä tiedän, että pelkästään kirjan- ja sen kuvien esittely ei sulle riitä, kohta sitten esittelet toinen toistaan ihanampia ompeluksia, joita olet kirjasta löytänyt. Täällä sitten muut kateellisena kuolaa, kun ei osaa itse niitä tehdä (mulla ei kärsivällisyys ainakaan riitä) Tai no, oikeastaan onhan se mukava, että edes saa niitä siiten katsella ja ihailla:):)

Mirja kirjoitti...

Voi ihanuuksien ihanuus, mikä kirja... näihin Tilda-kirjoihin ei kyllä koskaan pety..mullakin on niitä pari hyllyssä:))

Käranån kirjoitti...

Ååååh, den tårtan MÅSTE jag göra, och alla "skogens djur", bara jag får boken nångång!!

Aija kirjoitti...

Jep, minäkin sain omani ja luotettavaa Tone laatuahan se oli. Vaikkei mitään järin ihmeellistä uutta niin silti niin ihanasti katseltavaa. Enhän minä todennäköisesti mitään tästä ompele mutta ihastelen kuitenkin :)