19. maaliskuuta 2008

Askarteluseinämän rakentelua

Tässä olisi muutama kuva kauan kaipaamastani askartelutilasta. Jouduin vähän valloittamaan nuorimmaisen huonetta, yksi seinä äidin käyttöön. Pikku hiljaa se alkaa valmistumaan, toiveena olisi parin päivän kuluessa päästä "sorvin" ääreen. Laitan lisää kuvia kun olen saanut homman valmiiksi :)



Tälle seinustalle pitäisi tulla vielä pöytä sekä pari hyllyä.


Osaa tavaroistani olen jo saanut käytyä läpi. Pari laatikkoa olisi vielä jäljellä. Maalasin valkoiseksi tämän varastohyllyn ja poika kyselikin miksi aina maalaan kaikki valkoiseksi!?! =D Tavarat tässä vielä odottelevat lopullista sijoituspaikkaa.


Tämän päivän projekti. Liimailut tehty ja vielä pitäisi höylätä, hioa, maalata ja pöydän jalat laittaa paikoilleen, niin olisi pöytä valmis. Kuten kuvista huomaa, meillä on myös lattioiden vaihto menossa. Kolmeen makuuhuoneeseen on keretty vaihtamaan pähkinä laminaatti, muu huusholli vielä odottelee vuoroaan...
Here is few pictures about my craftspace. It`s not still ready but I hope that in couple days it will be finished :)



3 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Oih, minäkin haaveilen omasta askartelutilasta, tai edes nurkasta ja kolosta tai jostain ;) Iloista pääsiäistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää pääsiästä. Mielenkiinnolla seuraan millainen nurkkauksesta tulee. Varmaan kaikki toivovat omaa huonetta... täällä on myös mietitty miten saisi järkevästi kaikki tavarat järjestettyä.

Anonyymi kirjoitti...

Jännittynein mielin odotan mitä saatekaan aikaiseksi :)