11. maaliskuuta 2008

Vierailua...

Eilen illalla pääsimme äitini kanssa vierailulle Heinikan Heinille. Ja täytyy sanoa, että hetken jo luulin olevani taivaassa. Siis sitä ihanuuksien määrää, tulipa melkein hengenahdistusta siinä askartelujuttujen ympäröimänä :) Olet kyllä onnekas Heini !!! Maiju ja Amppa ovat vierailulla täällä meillä päin ja oli todella mahtavaa päästä tapaamaan heidät Heinillä. Ja todella mukava ilta olikin, harmi vain kun tuo aika meni taas niin nopeasti. Paljon juteltavaa olisi ollut vielä. Elämäni pituuskin lisääntyi muutamalla vuodella, sen verran paljon tuli naurettua illan aikana. Joten Heini, Maiju ja Amppa: kiitokset vielä oikein mukavasta illasta! Toivottavasti sellainen järjestyisi vielä joskus tulevaisuudessa:)

Maijun ja Ampan "matkatavaroita" päästiin myös kokeilemaan. Cuttlebug kävi ja ProMarkerin tussit värittivät. Ja taas tuli yksi lisäys tuohon hankinta listaan, niin mahtavat olivat nuo tussit käyttää. Kuvassa Maijun leimasimilla leimattuja kuvia ja ProMarkereilla väritettyjä.

4 kommenttia:

Cami kirjoitti...

Paljon, paljon kiitoksia lahjastasi!!! Se muffinssi oli aivan ihana! Rakastan kaikki Tilda-jutut niin, toivoisin vaan, että osaisin itsekin tehdä niitä.

Kiitos vielä kerran! You made my day:)

amppa kirjoitti...

heippahei. ja kiitos lahjasta täältäkin:) kotiin ollaan just palattu, väsyneenä mutta onnellisena:) pienet ostokset tuli vain;) toivottavasti tavataan vielä toistekin:)

maiju kirjoitti...

Kiitos myös minun puolestani. Oli ihana tavata. Itse koitiuduin varmaan 10 minuuttia sitten ja heti tutkailemaan sähköposteja yms.

Marraskuu kirjoitti...

Kiitokset myös teille! On aina mukava väkerrellä kaikenlaista ja ilahduttaa pienillä lahjoilla. Toivottavasti tapaamme vielä :)