23. maaliskuuta 2008

Valmista tuli...
Muutama päivä on tullut urakoitua tämän projektin kimpussa. Varastoja on käyty läpi ja karsittu hiukan. Paljonkaan tuota tavaraa ei kyllä ole ollutkaan. Hylly idean löysin Ella Eliisan sivuilta. Hyllyjä on tulevaisuudessa kätevä lisätä, koska tarvitsee vain kannattimia siirtää. Seinäkin pysyy sitten siistimpänä, kun ei tarvitse taas porailla reikiä täyteen. Papereille, kynille ja nauhoille pitäisi vielä värkätä säilytyslaatikoita. Siskoni lähti tänään Ikeaan, niin sieltä tulee vielä lisää purnukoita ja laatikostoa. Muutamat Tupperin säilytysrasiatkin päätyivät nyt hyllylleni, keittiön kaapissa kun ovat olleet käyttämättöminä. ( Olen muutamia vuosia sitten käynyt pitämässä kutsuja, jolloin niitä kertyi aikalailla.) Tavarani hakevat vielä sitä omaa paikkaansa, mutta eiköhän ne löydy nopsasti sitten, kun pääsee kunnolla urakoimaan tämän ääreen. Pöydän pinnan jätin tarkoituksella hiukan epätasaiseksi ja maalikaan ei ole aivan peittävä, koska halusin siitä vähän vanhahtavan näköisen. Tuolia olen lainannut nyt pojalta, haaveena olisi satulatuoli, mutta uskon että haaveeksi se jääkin. Tätä onkin nyt hyvä lähteä täydentämään, suunnitelmissa onkin muutaman tilauksen tekeminen =D Kaikki tarvikkeet ja pikkulaatikosto on hankittu K-Raudasta..
Now my craftspace is ready and here is some pictures from it :)


10 kommenttia:

amppa kirjoitti...

kivalta näyttää:) onnittelut uudesta tilasta! :) minunkin pitäisi vähän tuunailla..

toukokuu kirjoitti...

Siitä tuli tosi hieno ja valoisa.Nyt sitten vain korttien tekoon:)

Nannuli kirjoitti...

Hienon näköistä ja kuvissa ainakin kivan valoista. Itse haaveilin satulatuolista monen monta vuotta ja viime syksynä sellaisen hankin, ei ole tarvinnut katua ja on kyllä hintansa arvoinen.

Cami kirjoitti...

Tosi hieno ja valoisa! Ihan minunkin tyylini!

maiju kirjoitti...

Tosi kiva tila tuosta tulikin :)

Marraskuu kirjoitti...

Kiitoksia! Vielä puuttuu laatikostoa yms. mutta nyt kun sain järjestykseen ja käsien ulottuville kaikki tilpehöörini,niin innostuin vähän shoppaileen viikonloppuna ;D

Heli Matero kirjoitti...

Kyllä sinulla on nyt hyvä "oma tila". Minulla täytyisi varmaan tuohon eteiseen viritellä jotain, kun siinä on tuo laatikostokin, jossa tavarat makaavat tällä hetkellä.

Eija kirjoitti...

Hieno työtila. Kyllä nyt kelpaa askarrella :)
... onko vielä tänään yhtä siisti ;)
Iteslläni tuppaa siivouksen jälkeen vartin työskentelyn jälkeen olemaan kaikki hujan hajan.

Marraskuu kirjoitti...

Vielä on suht siisti, kun en vielä ole kerennyt kuin yhden kortin siinä tekaista. Mutta uskon, ettei mene kauan, kun tavarat on levällään..ainakin ovat nyt pois keittiöstä :)

Piipa kirjoitti...

Ihanat työtilat ja kaikki vielä siististi järjestyksessä!!!