16. maaliskuuta 2010

Taskullinen kansio
Käväisin tänään kaffeella kaverin luona ja viemisiksi tekaisin tälläisen "kansion". Mallin olen hankkinut Papertrey Inkistä ja malli on Recipe Wrap ( ilmainen ). Tein tästä pienemmän ( alkuperäisessä 6 taskua ) ja pussukoihin laitoin kukkien siemeniä tietojen kera. Kukkien kuvat leikkasin alkuperäisistä pusseista ja liimasin tukevalle paperille. Teippasin kuvat ihan kevyesti taskujen päälle, että halutessaan ne saa helposti irti. Ajatuksena oli, että ne voi teipata sitten esim. pätkittyihin varrastikkuihin kiinni muistutukseksi ruukkuihin mitä sinne on istutettu. Taskukansion etusivulle värittelin Magnolian tulppaanikimpun ja kohotin paria kukkaa tarrapaloilla. Väritykset tein Copiceilla.8 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

Tämä on kyllä todella upea:) nyt tiedän mitä teen kiitokseksi anopille tytön hoidosta:) Kiitos siulle vinkistä.
Noista linkeistä molemmat johti samalle sivulle.. ?

Kirsi kirjoitti...

Oi miten ihana ja varmasti on ilahduttanut saajaansa. Todella kaunis!

Mervi kirjoitti...

Ihana idea ja tämäkin on niin huolella ja kauniisti tehty;-))m

Riituli kirjoitti...

Wautsi! Mahtava idea!

Susanne kirjoitti...

Kiitoksia oikein paljon kommenteista =)

Maisku: Kiva kun ilmoitit, että linkissä on häikkää. Käväisin korjaamassa sen =) Alkuperäinen linkki olisi pitänyt mennä suoraan tuohon Recipe Wrappiin, mutta ei tainnut mennä sen takia että siinä pitää hyväksyä käyttöehtoja. Mutta tuosta kun klikkailee jatka ja hyväksyn niin pääsee mallisivulle =)

Maaret kirjoitti...

Todella kiva idea ja huoliteltu toteutus:)

kati kirjoitti...

upeasti toteutettu, pitääpä joskus tehdä tällainen kortti, raikasta työtä! :D

Hilkka kirjoitti...

Täällähän on vaikka minkämoisia rasioita ilmestynyt...ja tämä kansio aivan huippujuttu:) Kiva viedä lahjaksi jotain pientä...harva saa näin komealla tuotteella jotain kasvatettavaa:))