14. maaliskuuta 2010

Pikkurasia viemisiksi..
No nyt vähän juttua rasioista =) Tässä yksi värkkäily tältä viikolta ja tulevan pääsiäisen kunniaksi keltapainotteisella ja suklaamuna linjalla ollaan. Keltainen väri ei ihan niihin suosituimpiin väreihini lukeudu mutta pääsiäisenä sitä pitää löytyä kotoakin, jos ei muuten niin koristusten muodossa =) Rasian ohjeen olen hankkinut täältä ja sen saa ladattua ilmaiseksi....
Pienen kortin värkkäsin myös rasian kaveriksi. Leimakuva on Magnolian ja kukan vielä kohotin tarrapaloilla.
Rasioita on tullut tehtailtua muutamia; suurin osa vielä kasaamattomana oottelee. Täytyy sanoa, että kyläilyt on ollut vähissä viime aikoina, mutta sitten kun sellainen on ajankohtaista niin on kiva napata varastosta viemiseksi jokin kiva pikkurasia lisukkeineen =)
Oikein aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

Carola / Calle kirjoitti...

Oiva esimerkki siitä että vähemmälläkin koristelulla saa tyylikästä aikaan. Todella hieno lopputulos.

Kiitos myös linkistä. Tämä rasia todella kivan kokoinen ja tarvitsee itsekin kokeilla nyt pääsiäiseksi.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Voi miten kaunis! Tykkään tosi paljon tuosta tummennetusta paperin reunasta ja valkoista kuitenkin näkyvissä tarpeeksi, rauhallinen ja kaunis kokonaisuus. Teet aina tyylikästä jälkeä, niin nytkin!

Maria H. kirjoitti...

voi, ihana rasia tosiaan!! Pitänee kokeilla:-)

bissecat kirjoitti...

Isoo kiitos linkistä!Mahtava ei tartte tosiaankaan paljon vaan vähän mielikuvitusta.Tuo kukka magnolian just nappi tuohon tagiin.tää linkki etittävä heti talteen lapsiperheissä tälläisii viemisii tarvitaan.