16. kesäkuuta 2009

Synttärikortti

Sateisissa merkeissä on tämä viikko alkanut; nyt on kuitenkin ollut hyvää aikaa värkkäillä sisätiloissa kaikenlaista. Tässä korttia näytille minkä tein siskolle; siskolla ja veljellä oli sunnuntaina synttärit. Tälle päivälle on pakkaamista tiedossa, koska huomenna olisi lähtö pohjoiseen mökille.... Ihanaa =)) Joitakin postauksia ajastan tänne etukäteen, ettei blogini ihan hiljaiseksi jää.

Here is card what I made to my sister. Stamp picture is Magnolia`s and colouring is made with Copics and Watercolourpencils.We celebrated my littlesister`s and - brother`s birthday last Sunday.

9 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Itsekin tein juuri tuolla kuvalla kortin, en tajunnutkaan että tuolla tytöllähän voi olla kaksi paitaa päällekäin:)

Riituli kirjoitti...

Kauniin kortin olet taas tehnyt! Kivoja yksityiskohtia. Eipä ole tullut mieleeni laittaa pitsiä kuvan reunaan, mutta hyvältä näyttää.

Toivottavasti teille tulee hyvä mökkireissu. Toivottavasti kelit paranevat. Täällä on ainakin todella kylmää. Nyt juuri ei onneksi sada.

Heli Matero kirjoitti...

Kaunis kortti. Hyvää reissua teille!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kortti. Vähä sääskistä Juhannusta;)

Ritva kirjoitti...

Nätti kortti!
Oikein rentouttavaa lomaa!

Merkkari kirjoitti...

Ihastuttava kortti jälleen :)

Maria H. kirjoitti...

Aivan upea kortti taas:-) Niin, kysyit blogissani noista fimo-koruista. En enää muista mistä olen joskus löytänyt vinkkejä noiden kuvioiden tekemiseen, mutta löydät googlettamalla ja youtubesta kivoja juttuja hakusanoilla. Eli tekniikkaa on millefiori-tekniikka ja sillä saa tehtyä vaikka mitä kivaa! Kannattaa ehdottomasti kokeilla, siihen jää koukkuun;-D Ihanaa lomaa sinulle!! Mihinkäs asti pohjoiseen lähdet? Meillä olis vielä lapin reissu haaveena tälle kesälle. Ennen lapsia käytiin Saariselän tietämillä viettämässä lomaa kesällä, mutta nyt on jäänyt noin pitkät reissut vähemmälle..

Merja kirjoitti...

Aivan ihastuttava kortti! Nuo kuvan reunat on kauniisti rullalla, hieno keksintö ;)

Hauskaa lomaa ja hyvää juhannusta!

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Ihanan kaunis kortti,ihan kymppi!!Mullakin tää leimasin odottaa korkkaamattomana korttiin pääsyä.