27. kesäkuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #63


Pitkä aika on vierähtänyt päivityksissä, että aivan nolottaa... Reissun jälkeen on ollut yhtä hullunmyllyä; tekemistä pihan ja talon kanssa sekä pienen projektin kanssa, mistä laitan juttua vähän myöhemmin ;D
Meidän reissun kohokohta oli, kun äitini kanssa käväistiin Piialla kylässä =) Juttuahan riitti vaikka kuinka taas, ettei ajankulumista huomannutkaan. Kiitoksia vielä Piia oikein mukavasta päivästä =) Sitä kummasti jaksaa tuon piiiiitkän matkan, kun tiedossa on näin ihania ja leppoisia kyläilyreissuja =))
Mutta haasteen pariin. Tämän viikon haasteen suunnitteli vieraileva DT Tintti. Kiitokset kivasta ja todella haastavasta luonnoksesta sekä vierailustasi tiimissä =) Tällä kertaa korttiin pääsi Motivetin nalle.
This week`s Jehkotar CardChallenge`s sketch was made by Tintti. It was really nice sketch and I also want to thank you Tintti for visiting in our team =) Stamp picture is Motivet`s.
OIKEIN AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!
I WANT TO WISH TO EVERYONE SUNNY WEEKEND!

8 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

No ei varmasti tarvitse anteeksi pyydellä jos ei päivittämään ehdi! onhan se oikea elämä sentään tärkeämpää : )

Tosi kaunis on tämä nallekortti, siinä on ihana tunnelma! Aurinkoisia päiviä myös sinnepäin!

Leenamummi kirjoitti...

Ihana ruskea nallekortti!
Hieno boordi ja pitsi sekä kauniit koristeet!

wiiks kirjoitti...

Niin ihana kortti!

Iloista ja aurinkoista viikonvaihdetta sinullekin :)

nimim. yksi jonka päivitykset on jääneet ihan tärviölle ;D

Piia kirjoitti...

Upea kortti!!! Ihana tuo nallukka <3

Kiitos vaan teille vierailusta ja toivottavasti nähdään taas pian :)

Ja Suomen kesä on niin lyhyt että siitä pitää nauttia ja varsin tehdä silloin pihahommat kun kelit on hyvät... ei ole minunkaan korttipöydälläni helteiden alkamisen jälkeen kauheita tapahtunut.. sen rikkaruohojen peittämän kasvimaan kimpussa olen nyt häärinyt ;)... mutta tulee niitä sadepäiviäkin varmaan sitten joskus :D :D :D

kati kirjoitti...

ai että miten IHANA! nalle on ylisöpö ja kauniisti toteutettu pitsein, kukin ja nauhoin, oih! :D

Kahvinpapu kirjoitti...

Mielettömän söpö kortti!!

Hanna kirjoitti...

Todella kaunis kortti!

Saanko kysyä, että mistä olet löytänyt noin pienen kukka kuvioleikkurin(?). Olen kovasti etsinyt pientä, kun pari isompaa leikkuria minulta löytyy.

Susanne kirjoitti...

Hanna: Kuvioleikkurin olen ostanut Taitopuoti Paperinauhasta. Glitter Potissakin oli niitä mutta nyt vain näyttäisi olevan loppu molemmista. Varmasti sitä löytyy taas pian jonkin putiikin valikoimista =)