15. huhtikuuta 2009

Mihannalle DT korttejaTässä pari DT korttia Mihannalle. Kortin kuva on PysselPassionin ja väritetty Copiceilla ja akvarellipuuväreillä. Pienet kukkaset leikkasin Fiskarsin kukkalävistäjällä. Taustapaperi ja kukkaset ovat tälläisestä setistä. Kukkien keskustoihin ja piparireunoihin laitoin vielä "jalokivitarroja". Syreenioksan kohotin tarrapaloilla.

Kukkakortissa käytin MB paperia, petaloon kukkasia. Kukkien keskustoihin leikkasin Fiskarsin lävistäjällä kukkasia 7gypsien paperista.Pienemmän ympyrän päälle laitoin MagicMeshiä. Kukkien kiekurat tein tekstiilipintaisesta rautalangasta. Pyöreät korttipohjat löydät täältä.

Couple DT cards to Mihanna.


3 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Upeita kortteja!!

Marjatta kirjoitti...

Sinun kortit on kyllä aivan ihania ja täydellisen huolellisesti tehty! Käyn täällä aina pikaisesti kurkkaamassa, mutta en voi viipyä kauan, etten hurahtaisi vielä näihinkin suloisiin askarteluihin :o) Aika ei millään riittäisi. Mutta mukavaa, kun voi ihastella toisten aikaansaannoksia!

Mihanna kirjoitti...

Aivan ihania kortteja! Varsinkin tuo ylempi on todella kaunis ja harmoninen kortti! Pitäisi itsekin yrittää tehdä kortteja ilman kuvaa.

Myös tuo tekemäsi rasia on tosi nätti!