25. huhtikuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #54Kiirettä on pitänyt nyt pari päivää niin etten koneellekkaan ole kerennyt. Mutta tässä DT-korttini Jehkottaren haasteeseen. Luonnos oli Minni75 suunnittelema, paljon kiitoksia hälle siitä sekä vierailusta tiimissä =)

I have been so busy last two days, that I haven`t got time to spend with computer. But here is finally my card to Jehkotar CardChallenge. Sketch was made by Minni75 and I want to thank you her for sketch and visiting our dT-team =)

4 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Pitisä pitsiä, ihanaa!!! Ja todella kaunis kortti kokonaisuutena kera upeasti väritetyn leimasinkuvan.

Aurinkoista sunnuntaita :)

Hanna ja Nana kirjoitti...

Olipa kaunis, hieman erilainen kortti taas!

Mukavaa uutta viikkoa koko perheelle. :)

Hilkka kirjoitti...

Voi miten tämä on ihana, just minun kummityttöni värinen! Hän kun rakastaa sinistä yli kaiken..pitäisi itsekin tehdä sinistä valmistujaisiin, keksisinköhän jotain matkailuun liittyvää. Tässä on aivosolut nyt lepotilassa kun sain sen flunssan mitä kaikki muut sairasti jo talvella:) Mukavaa mökkeilyä ja ihanaa Vappua kuitenkin:))

maiju kirjoitti...

Mielettömän UPEA ja ihana tunnelma tässä kortissa. Tykkään kovasti. Itse kaipailisin enemmänkin näitä sinisen sävyisiä papereita, mutta mielestäni niitä on hyvin vähän tarjolla. Tämä on napakymppisuoritus taas sinulta.