15. elokuuta 2010

Se suuri haave....

Tuolla aikaisemmin kertoilin siitä suuresta haaveesta ja tässä se on =) Sisko hankki hevosen itselleen ja ehdotti että hankitaan meidän tytöille poni. Aivan ihanaa ponia käväistiin sitten isolla tyttöporukalla Virroilla katsomassa ja heinäkuun lopussa saatiin vihdoin Bella meille. Siskon hevosesta Ekistä ja Bellasta tuli heti alku nuuhkaisujen jälkeen ylimmät ystävykset, mikä oli todella hyvä juttu.
Joten nyt vietetään aikaa aikas paljon siskon luona hoitelemassa hevosia ja ratsastelemassa. Meidän tytöt ovat onnesta soikeana ( niin kuin me aikuisetkin =D ) ja hyvin luonnistuu lannanluonti myös Nealta ja siskon tytöltä vaikka pikkuisia ovatkin.. ja ihan omasta aloitteesta talikot käsiinsä nappaavat =). Tässä kuvia meidän sydämenvaltaajista =)

Bella ja taustalla Eki

Bella ja Jenna


Eki ja JennaBella ja Eki

Jatkossa laittelen tänne lisää kuvia sekä Bellan ja Ekin kuulumisia =)5 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Voi kuin ihania hepoja!

Raisa kirjoitti...

ihania! Siihen sitä kyllä saakin aikaa kulumaan. Meilläkin tuntuu tallilla kuluvan yhä enenevässä määrin aikaa, vaikka ei olekaan omaa heppaa :)

sari kirjoitti...

Voi miten ihania!! Itse olin heppa hullu, ja ratsastelin ja treenasin heppoja..mutta kun pienet pojat tuli meidän maailmaan ei vaan aika riittänyt enää... Mutta suuri haa´ve on sitten joskus että on oma heppa..=) Onnea!!!

Hanna ja Nana kirjoitti...

Ihanat!

Laitahan joku kuva Manustakin, kun päivittelet heppojen kuulumisia. :)

Arja kirjoitti...

Voi että. tunnustan olevani nyt vähän kade tuosta hepasta. meille se on toteutumaton unelma tuo oma hepoliini.