21. kesäkuuta 2010

KK Haasteet 4,5 ja 6

Täällä on ollut hiljaista kuin huopatossutehtaalla, mutta hengissä ollaan =)) Toukokuu oli menoa ja meininkiä; synttäreitä riitti, vietettiin veljeni rippijuhlia ja mahtui mukaan vielä muksujen koulujen päättäjäisetkin. Sama hulabaloo on jatkunut nyt kesäkuussa, nimittäin saunan ja pesuhuoneen remontin kanssa. Elikkäs kaaoksen keskellä asustellaan tällä hetkellä, mutta onneksi juhannukseksi päästään mökille "karkuun" =)) Nyt tuleekin sitten postauksia värkkäilyistä parin kuukauden ajalta..
Koukussa Kortteihin haasteen DT-korttini
KK haaste#4
Luonnoksen takana Carola =)
- Leimasin Kirjokkaasta ( valmistajaa en muista )
- Väritykset Copiceilla ja akvarellipuuväreillä


KK Haaste #5
Luonnoksen meille teki Satu =)
- Leimasin Stamping Bella
- väritykset Copiceilla

KK Haaste #6
Luonnoksen meille teki Bisse sanallisessa muodossa, Vintagea cd-levyllä höystettynä =)
Itse en omista alkoholimusteita niin piti keksiä tilalle jotain ihan muuta. Ajattelin sitten kokeilla nukkekoti ja mineilymaailmasta tuttua "rappausta". Tässä maalasin ensin cd:n askartelumaalilla ja ripottelin pinnalle mannaryynejä, hih =) Annoin levyn pinnan kuivua ja maalasin uudelleen. Cd:n reinoihin töpöttelin vähän mustetta. Kukkasia ja pitsiä lisukkeeksi ja se oli siinä =)


2 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Voi kun kauniita kortteja!! Erityisesti ihailin tuota rapattua cd:n pintaa, UPEA!! täytyy kokeilla.. =)

bissecat kirjoitti...

Siis tämä on ihana!!Olen ihan rakastunut tähän korttiin .Aivan mahtava tässä just sitä ideaa .Cd ja vintage ovat kuin yö ja päivä ,mutta tässä tuo levy työstetty tisi vintage tyyliin.Jotenkin tähän heti jäi silmät ja ajatus kiinni.