9. toukokuuta 2010

I Am Roses

I am Roses lahjoitti meille ylläpitäjille myös kukkasia ja tässä omat värkkäilyni =) Muiden ylläpitäjien luomuksia löydät Koukussa Kortteihin foorumin puolelta!

Pidemmän aikaa on harmittanut leimakuvat jotka olen A4:lle leimannut ja aivan liian tiuhaan... leikkelemisvaraa on niissä niin niukasti, että on turha kuvitella käyttävänsä stansseja niihin. Nyt sitten tein kansioita joihin olen ohjeen hankkinut Papertrey Inkistä. Panduron Tilda paperia käytin koristeluun sekä I Am Roses:in kukkasia. Leimakuvat olen nyt leimannut A6 kokoisille papereille, niin riittää leikkuuvaraa, kun kuvia ei ole kuin 1-2 koosta riippuen per paperi. Pienempiä on sitten kyllä tiuhempaankin. Vielä pitäisi värkkäillä välisivuja erottamaan eri firmojen leimakuvat.
Toinen projekti on Post-it lappusille "kotelo". Lippulappujen suurkuluttajana olen hullaantunut näitä värkkäilemään erilaisia ja tälläinen tuli tehtyä tällä kertaa =)


Koristeena I Am Roses:in kukkasia ja paperi on Magnolian.

2 kommenttia:

Leenamummi kirjoitti...

PostIt- kantesi ovat ihastuttavia!
Minunkin valmiit leimaukseni ovat yleensä liian tiuhassa, joten ideasi kuulostaa järkevältä. Laatikko ainakin on kaunis!

keppiheppa kirjoitti...

Aivan ihana tuo "kotelosi"!!!