10. helmikuuta 2010

Neulomuksia ja kuulumisia

Kevättä rinnassa alkaa olemaan ja sen huomaa omalla kohdalla siitä että, kotona tehdään suursiivousta ja sisustamista =)) Sain vielä päähäni idean toteuttaa "kolmen huoneen kierron" .... viikko sitten rumba alkoi ja loppua ei tunnu näkyvän... mistä ihmeestä meille on kertynyt niin paljon tavaraa??? Tai ehkä paremmin kuuluisi mistä mulle on kertynyt niin paljon tavaraa =D Nyt oonkin yrittänyt tehdä kunnon tyhjennystä, mutta tässä vaiheessa iskee sitten se ettei raaskikkaan laittaa pois; jos vaikka vielä joskus tarvitsee kyseistä juttua... Kortti inspis on ollut vähän hakusessa, mutta ehkä se palailee nyt kun ollaan samassa huoneessa tilpehöörien kanssa; IHANAA ei enää askartelu yms. tarvikkeiden raijaamista keittiöön =)) Nyt tässä viimeaikaisia tuotoksia:
Kalastajan Vaimon blogista löytyi mielettömän ihana kauluri ohjeineen, sellainen piti tehdä itselle heti ( ja luonnonvalkoisen kutominen odottelisi vuoroaan) . Johannalta löytyy myös ohjeet ihanaan ponchoon ja neuletakkiin. Langat onkin varattu jo näihin ja jälkimmäinen on tällä hetkellä työn alla.

Tavallisia villasukkia on tullut tehtyä myös, mutten niistä kuvia sitten ottanut. Näiden ohje on Novitan viime syksyisestä lehdestä. Olisi kiva tehdä lisää korkeavartisia sukkia ja säärystimien tekokin innostaisi kovasti.
Pari pipoa on tullut tehtyä myös... beige itselle ja raidallinen Nealle. Ohjeet Novitan lehdistä.

6 kommenttia:

mintsu kirjoitti...

aivan ihana toi beigepipo <3 missä novita lehdessä sen ohje oli... taidanpa haluta tehdä itsellenikin semmoisen

Susanne kirjoitti...

Mintsu: Kiitoksia =) Ohje on Novitan syksy/2009 lehdessä, malli nro 23.

mintsu kirjoitti...

taidanpa tehdä seuraavaksi semmoisen, kauniinpi toi on entä lehdessä :) ja pipojahan ei koskaan ole liikaa

Heli Matero kirjoitti...

Ihania kutomuksia. Täällä on lanka valmiina yhteen myssyyn, mutta enhän minä ole kerinnyt mitään tekemään.

Maria H. kirjoitti...

Oih, ku ihanaisia neuleita täällä. Itsekin olen välillä ahkerasti neuleiden ja virkkausten parissa viihtynyt, mutta en ole saanut paljon mitään kuvattua.. Pitää yrittää kuvata, että saa itse sitten joskus katsoa, että on jotain saanut aikaan, hihii..

annukka kirjoitti...

Ihania neulomuksia! Kiitos kaulurivinkistä, tätyy varmaan kokeilla itsekin =)