26. syyskuuta 2009

Hei, nimeni on Susanne ja olen jouluholisti =))

Nyt on sitten värkkäilty ensimmäinen joulukoristus tälle vuodelle. Viime viikolla saapui uusi Tilda idealehtinen muun tilpehöörin matkassa Pandurosta. Aika söpö joulupukki tästä kehkeytyi... onnistuin vain jotenkin saamaan tästä niin surullisen näköisen. Työn alla on myös uusi enkeli ja tyttötonttu... enkeli vain siipiä vaille valmis.
Parit joululehdet on tullut jo tilailtua ja pari uutta kirjaakin on tuloillansa. Ja nyt kun ollaan yhdessä suosikki aiheessani niin kovasti kiinnostaisi mikä jouluaiheinen kirja tai lehti on just se mikä saa sinun joulutunnelman kohoamaan?
Oikein ihanaa syksyistä lauantaita kaikille!

13 kommenttia:

Viherkumpu kirjoitti...

Ihana joulupukki! Itekkin meinasin vääntää samanmoisen, täälä hetkellä tuosta opuksesta on valmistuneet enkeli ja tonttu.
Mukavaa joulunodotusta! :D

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Ihana joulupukki!! Ole ihan vapaasti jouluholisti! Se on ihana piirre ihmisissä!!! Mulla ei ole mitään tiettyä joulukirjaa tai lehteä, jotka saisi tunnelman kohoamaan. Alkaa vaan olla fiiliksissä kun jouluisia juttuja alkaa olla esillä eri paikoissa (kaupoissa nyt lähinnä tässä vaiheessa ja esitteissä)

riSa kirjoitti...

Voi, miten hurmaava joulupukki! :)
Jouluaiheinen kirja tai lehti... Olen ollut pienestä pitäen ihastunut 'Twas the Night Before Christmas' -runoon. Minulla oli aikanaan siihen pohjautuva värityskirja, joka valitettavasti kai joutui joskus vuosien varrella poltettavien tavaroiden joukkoon. Lämpimät muistot siitä kuitenkin on tallella. :D

maiju kirjoitti...

Susanne... on hienoa, että myönnät ongelmasi... Itsekin myönnän olevansa askartelutarvikeholisti ja liikuntaholisti ;)

Kaunis pukki taas kerta kaikkiaan.

Pianca kirjoitti...

Ihana:)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi ihanaa et joku muukin on joulholisti tääl on kans yks!voi kuin ihana pukki!

Maaret kirjoitti...

Auts, nyt sä muistutit mua tällä blokkauksella, siitä, kun aikanaan teit Tilda-luistimet kehyksiin ja ihanan vaalean enkelin, niitä molempia kun mä itselleni himoitsin. Taas se "himo" nousi pintaan, vaikka luulin sen jo unohtuneen. Tämä tonttu on, voisin sanoa, että lähes yhtä ihana, tai oikeastaan onhan tämä ihan yhtä ihana :) Kuinka voitkaan olla niin taitava askartelija joka saralla !

Taina kirjoitti...

Ihana joulupukki tosi söpö :) Nukkekoti Jie

Korpikuja kirjoitti...

Tuo on iiiiihaaana.
Voi kumpa saisin jo sen kirjasen ja voisin myös tehdä noita kivoja joulujuttui.
Tuo on tosi kiva.
Tiina

linéa kirjoitti...

Jättefin!!! ha en fin kväll

kati kirjoitti...

voi miten hurmaava! :D

Anonyymi kirjoitti...

minäkin olen jouluholisti!

Ritva P kirjoitti...

Vau! Hienolta näyttää.