10. heinäkuuta 2009

Kivoja rasioita
Ja niinhän siinä kävi taas, että uusi juttu sai vallan ittestäni =)) Olen jo jonkin aikaa ihastellut Papertrey Inkin tuotteita mutta suurien postikulujen takia en niitä ole vielä raaskinut hankkia. Paitsi nyt.... Papertrey Inkistä löytyy aivan ihania Lauren Meaderin suunnittelemia lahjarasioita. Ovat aivan mielettömän kivoja ja ihan innolla odottelen uusinta projektia minkä voi käydä jo katsomassa Laurenin sivuilla.

No, käväisin sitten lataamassa muutamat rasiat putiikista ja tässä ensimmäinen valmis työ. Kortit rasiassa ovat A5 kokoa joka on aika lähelle amerikkalaisten A2 kokoa. Tämä korttipaketti lähtee anopille, mutta ennen sitä kortit pitäisi koristella ja värkätä kansio/kortti missä säilytetään tekstivaihtoehdot sekä postimerkit.

Samalla tein näitä pari kappaletta lisää, mutta ovat vielä viimeistelyä vaille. Toiseen niistä aioin laittaa Cuttlebugin kohokuviointikansiot säilytykseen. Mahtuvat kuin nakutettu tälläiseen rasiaan. Ja syvyyttä kun lisää hieman niin rasiat sopivat neliökorteille ja kuorille myös. Tässä vielä linkki mistä sain idean anopin lahjaan =)

3 kommenttia:

Miijja kirjoitti...

Onpa tosiaan hieno ja kaunis rasia! Tosi kiva idea ja monikäyttöinen :)
kaunis on myös Jehkottaren haasteeseeb tekemä korttisi, rauhallinen vaikutelma kortissa ja ihanasti tulee leimakuva esille, kun taustapaperit ovat himan leimakuvan värityksiä vaaleammat.
Aurinkoista viikonloppua sinulle ja perheellesi :)
Terkuin Miia

Arja kirjoitti...

Tavattoman kaunis rasia! Tyylisi miellyttää kovasti minua.

pensasruusu kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain:)