13. elokuuta 2008

Jouluvalmisteluja elokuussa

Niin se arki vain lähti taas rullaamaan. Eilen sainkin jo urakalla päällystellä kirjoja :) Ja toinenkin joulukortti valmistui, jos tänä vuonna olisin ajoissa näiden kanssa.... toiveajattelua varmasti!?! Mutta hyvä alku; 2 valmiina yli 30 tekemättä ;D Muutenkin pikku hiljaa alkaa jo jonkinlaiset jouluvärkkäys suunnitelmat.. joitain edellisvuotisia joululehtiä olen vähän jo selaillut. Miehen mielestä hullua puuhaa tähän aikaan.. ei se vieläkään 15 vuoden jälkeen ymmärrä mun joulusysteemejä ;D Ja vielä kun tämä kesä oli mitä oli, niin kovasti kaipailisin jo lunta...kyllä oon pöhkö ;))) Käväisin rapakon puolella ostoksilla ja mm. tämä leimasin tarttui mukaan... ja tämä on kyllä aivan ihana :) Muut leimasimet löytyy leimasimet-kategoriasta.

I try to make my christmas cards little bit earlier than last year.... Am I hopethinking, probably YES ;D 2 I have made and over 30 to still make.... with another craft - and christmas projects :)

6 kommenttia:

amppa kirjoitti...

kaunis:) mun tarvisi vain saada jouluisia papereita.. sitten voisin alkaa jollekin.. ehkäpä sitten maijun korttikurssin aikaan, kun olen myöskin tulossa taas kälviälle.. (mikäli, ei mitään häikkää voinnissa/jaksamisessa) :)) että sielläpä nähdään!

Heli Matero kirjoitti...

Ihana.

Minni75 kirjoitti...

Aivan ihana, kauniisti väritelty kuva ja muutenki, kaunis kokonaisuus!

Carkki kirjoitti...

Mielettömän upeita joulukortteja olet tehnyt ! Raikkaita kokonaisuuksia !

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi pirteä joulukortti! tulee hyvälle tuulelle tosta!

Piritta kirjoitti...

Oi vitsi, pakko kehua korttia ja erityisesti taustaa. Se on íhana!!