1. kesäkuuta 2008

Opettajille kesäiloa...

Perjantain puolen yön aikaansaannoksia. Lasten opettajille tein tälläiset kortit. Paljon näihin ei tullut panostettua, muutenkin oli vähän kiire päivä ollut ja väsymys painoi päälle. Näihin kokeilin tuota uutta monogrammi leimasinta... paljon vaihtoehtoja löytyy ympyräboordeista sekä kirjasintyyleistä. Tämä on kyllä yksi parhaimmista hankinnoistani. Isommat numerot pitää vielä hankkia niin saa tehtyä myös vuosiluku onnittelu kortteja.

Here is cards what I made to my childrens teachers. Here I have used that new monogram stamp. I had to say that this is one of the best shoppings what I have made :)
8 kommenttia:

Kerttuli kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt! Kiva tuo hankkimasi uusi leimasin. Heti aloin miettimään että tuo olis hyvä... En kohta uskalla vierailla enää missään kun aina tulee uusia ostosvinkkejä :))))

Heli Matero kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt opettajille.

Carkki kirjoitti...

Aivan ihanan herkät kortit !

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi ihania kortteja opet saivat! toi leimasin on ollu jonkuun aikaa ostoslistalla mut nyt tuli sellanen olo että pitäis saada heti! mut pitää odottaa rahatilanteen parantumista!

toukokuu kirjoitti...

Ihania kortteja ja toi sun leimasin juttu on tosi näppärä.
Sain isännän puhuttua ympäri, et tarviin myös tollasen.Laitetaanko viikonlopulla tilaukseen kun ovat pohjosessa asennushommissa?

Iippa kirjoitti...

Aivan ihanat kortit ja tuo leimasin on mahtava!!!

Miijja kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt!! Kyllä kelpaa opeille antaa :) Mää pistin silmät kii, enkä huomannu mitään leimasinjuttua...eeeeen :D

Sinikka kirjoitti...

Kiitos ihanasta palkinnosta! Onnistuit piristämään päivääni. :) Kaikki tarvikkeet tulivat tarpeeseen.