15. elokuuta 2010

Tuunattu harjalaatikko



Paikallisesta kaupasta löysin hyvän säilytyslaatikon lisäosalla Bellan harjoille ja muille hoitotarvikkeille. Tylsän näköinen peruslaatikko kun tuo oli, niin piti vähän tuunailla sitä. Netistä löysin kivan fontin ja siluetin hevosesta ja eikun Cricutilla leikkaamaan vinyylistä. Western tyyliset koristukset tein, koska siskon myötä kiinnostuin myös lännenratsastuksesta sekä luonnollisesta hevosmiestaidosta.Täytyy sanoa että paljon opittavaa riittää edellä mainittujen saralla, mutta se onkin erittäin mielenkiintoista ja mukavaa puuhaa =)


Se suuri haave....

Tuolla aikaisemmin kertoilin siitä suuresta haaveesta ja tässä se on =) Sisko hankki hevosen itselleen ja ehdotti että hankitaan meidän tytöille poni. Aivan ihanaa ponia käväistiin sitten isolla tyttöporukalla Virroilla katsomassa ja heinäkuun lopussa saatiin vihdoin Bella meille. Siskon hevosesta Ekistä ja Bellasta tuli heti alku nuuhkaisujen jälkeen ylimmät ystävykset, mikä oli todella hyvä juttu.
Joten nyt vietetään aikaa aikas paljon siskon luona hoitelemassa hevosia ja ratsastelemassa. Meidän tytöt ovat onnesta soikeana ( niin kuin me aikuisetkin =D ) ja hyvin luonnistuu lannanluonti myös Nealta ja siskon tytöltä vaikka pikkuisia ovatkin.. ja ihan omasta aloitteesta talikot käsiinsä nappaavat =). Tässä kuvia meidän sydämenvaltaajista =)

Bella ja taustalla Eki

Bella ja Jenna


Eki ja Jenna



Bella ja Eki

Jatkossa laittelen tänne lisää kuvia sekä Bellan ja Ekin kuulumisia =)



KK haaste #10


Lomat on vietetty ja huomenissa alkaa lapsilla taas koulu. Hyvät ilmat on ollut, joskin aivan liian kuumat itselle. Pesuhuone ja saunakin saatiin valmiiksi rempattua, nyt vain saisi tehdä suursiivouksen, kun valtava pölymäärä on vallannut koko talon. Aivan hävettää, kun blogin päivitys on ollut niin retuperällä jo muutaman kuukauden ajan, mutta eiköhän se tästä kun arkirutiinit taas pyörähtää käyntiin =)

Mutta asiaan... KK haasteen DT tiimi sai myös vähän kesälomaa ja nyt on palailtu kehiin. Tällä kertaa haasteen teki meille Marika ja kortti tuli tehdä vaaleanpunaisella ja ruskealla. Itse vähän lipsuin ja käytin taustapaperina luonnonvalkoista mutta pilkut on kyllä ruskeita =)
Kiitokset Marikalle kivasta haasteesta =)