27. joulukuuta 2009

Vielä pari joulukorttia



Vielä pari joulukortti näytille ja aivan ihastuttavilla Magnolian tyttösillä =)
Meidän miehet lähtivät tänään pelireissulle Tampereelle ja ollaan ihan tyttöjen kesken nyt muutama päivä =) Käväisin tuossa vähän läpi ompeluslaatikoita ja löytyi niin paljon keskeneräisiä töitä; enkeliä, poroa, muffinsseja yms. yms. Ajattelin nyt muutamana iltana surautella koneella, että saisi tuota kangaslaatikkoakin vähän tyhjemmäksi =)

Uusi kotimainen haasteblogi


Kivan yllätyksen koin, kun huomasin uuden haasteblogin starttaavan 30.1.2010 klo 15.00

Jehkotar CardChallenge #89





Jehkottaren haasteessa oli tällä viikolla tehdä kukkakorikortti. Innostuin värkkäilemään näitä useamman kappaleen ja lisää täytyy tehdä varastoon. Todella kiva ja helppo toteuttaa ja näihin saa kivasti "tuhottua" kukkavarastoa sekä jämäpaperivarastoa =) Kiitokset Karitalle haasteesta!

Lumiukkosoppaa



Muksujen opettajille värkkäilin tällä kertaa lumiukkosoppa-paketit. Rasian tein Lauren Meaderin ohjeella ja lumiukkoleimasin on Plum Purdy Designin. Tuossa vähän kuvaa sisällöstä ja kiitokset vielä Piialle kun sain lainata tuota ihanaa tekstiä =)

Joulukalenterin luukkuja lisää





Liian nopeasti tämä joulukuu on edennyt, varsinkin kun on saanut availla aivan ihastuttavia kalenteriluukkuja =) Tässä loppuja luukkuja ja suuret kiitokset halien kera kalenterin tekijälle! Vielä jäi salaisuudeksi kuka tämän takana on, mutta toivottavasti pian paljastuisi, että saisin henk.kohtaisesti kiittää tekijää =)

24. joulukuuta 2009



HALUAN TOIVOTTAA OIKEIN RAUHALLISTA JA HYVÄÄ JOULUN AIKAA BLOGINI LUKIJOILLE!

20. joulukuuta 2009

Talorasia suklaalla täytettynä





Pikkuleipien värkkäilyn lomassa lisää päivitystä tänne =) Tein kaverilleni tälläisen pienen lahjan; talorasia missä suklaata sisällä. Rasian ohje on Lauren Meaderin käsialaa. Tähän saisi sopivan leimasinsetinkin (Papertrey Inkistä)missä ikkunoita, verhoja yms. tilpehööriä mutta ne postikulut on vaan niin suuret etten ole raaskinut ainakaan vielä hankkia sitä. Nyt käytin Magnolian taloleimasimesta ikkunoita ja ovea. Lumena käytin Flower softia.

Jehkotar CardChallenge #88


Tällä viikolla Jehkottaren haasteen takana oli Pipaiita. Ihana ja yksinkertainen luonnos; tätä tulee varmasti jatkossakin käytettyä. Tekstin ja kehyksen olen leimannut Just Riten leimasimilla.

13. joulukuuta 2009

Kuvia ja kuulumisia










Mökillä ollessamme harjoittelin vähän kuvaamista ja eri asetuksia kameralla. Säät suosivat meitä ja kivasti satoi lisää luntakin parina päivänä. Kävimme Kittilässä joulumarkkinoilla ja piipahdimme myös Levillä. Ihanaa oli päästä irtautumaan arjen kiireistä, se teki todella hyvää koko perheelle. Ja reissun kohokohta oli jälleen Piian luona vierailu =)
Ihan huomaamatta on kävijälaskuri ponnahtanut yli 100 000 =) Suuret kiitokset kaikille lukijoille! Vähän on ollut hunningolla päivitykset viime aikoina mutta kyllä se tästä vielä lähtee käyntiin isommalla vaihteella =)) Arvonnan järjestän heti joulun jälkeen, kun kiireet alkavat vähän hellittää.
Meillä on ollut myös nyt parin kuukauden aikana paljon sairastelua..... tällä hetkellä olen itse vuorossa ja pojallakin alkoi nokka vuotaa eilen. Toivottavasti oltaisiin jouluksi jo tervehdytty =)
Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!

Jehkotar CardChallenge #87


Jehkottaren haasteessa oli tällä kertaa tehdä talvinen kortti hääparille. Ihan simppelin kortin värkkäilin ja tuohon keskustan tyhjään kohtaan voin sitten leimailla myöhemmin hääparin nimikirjaimet. Keskustan olen leimannut Just Riten uudella neliökehys leimasimella. Taustapaperin kohokuvioin Cuttlebugilla. Kiitokset Jehkottarelle kivasta luonnoksesta!

11. joulukuuta 2009

Koristeltu paperipussi



Arkistosta löytyi kuva koristellusta paperipussista, jonka olen tehnyt aikoja sitten mutta jäänyt postaamatta. Ihastuin vallan näihin Magnolian leipomus leimasimiin ja varsinkin tähän kaapistoon =) Tässä versiossa "lasivitriini" on kylläkin leikattu pois.. Värittelin jälleen Copiceilla ja akvarellipuuväreillä kuvan. Tytön toisen jalan kohotin 3D tarrapalalla ja tekstin olen kyhännyt itse =)

Joulukalenteri päivitystä




Joulukalenterista on joka päivä paljastunut todella ihania yllätyksiä. Tässä on luukut 2-10... vihreät kuulat eivät kerenneet kuvaan asti #nolona# =))


1. joulukuuta 2009

Joulukalenterin ensimmäinen luukku





Osallistuin Tilda Foorumilla joulukalenteri vaihtoon ja eilen sainkin aivan ihastuttavan paketin salaiselta ystävältä =) Nyt onkin vaikeuksia pitää näpit erossa paketeista, muksutkin jättävät omat kalenterit paremmin rauhaan kuin minä omani =DD
Ensimmäisestä luukusta paljastui Toivekodin joululehti ja näitähän ei voi olla liikaa =))
Huomenna ollaan lähdössä mökille ja on niin ihanaa vaihtaa nämä kuraiset maisemat lumisiin. Ja pakko on pakata sseuraavien päivien kalenteriluukutkin mukaan; aina löytyy sen verran tilaa =))

Jehkotar CardChallenge #85


Vähän viivellä tuli korttini Jehkottaren haasteeseen. Kaikenlaista on tapahtunut viime aikoina; ihan kivoja asioita mutta myös vähän huonompiakin... tälläistä tämä elämän meno välistä on.
Luonnoksen takana on Riituli ja oikein paljon kiitoksia kivasta luonnoksesta sekä vierailustasi tiimissä =)